Information Center

Μάθετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν σχετικά με το INNECO 2016
Χρήσιμα

Σχετικό με το INNECO

Μάθετε όλα όσα αφορούν το μεγαλύτερο Συνέδριο νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Σε ποιους απευθύνεται
 • Γιατί να συμμετέχετε
Γενικές Πληροφορίες

Το INNECO είναι το μεγαλύτερο συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και στοχεύει να καθιερωθεί ως θεσμικό γεγονός επαναλαμβανόμενο σε ετήσια βάση!

Δομημένο στα πρότυπα των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών θεσμών ευελπιστεί να κερδίσει μια θέση στα μεγάλα ετήσια διεθνή γεγονότα προάγοντας την επιχειρηματικότητα και την αλληλεπίδραση ανθρώπων από διαφορετικούς κλάδους και ενώνοντας την Ελλάδα με διαφορετικές χώρες, χτίζοντας επιχειρηματική κουλτούρα και στοχεύοντας να δημιουργήσει ένα νέο κόμβο επιχειρηματικότητας διεθνώς!

Το INNECO όπως ονομάζεται από τα αρχικά “Ιnternational NE Cοnference” σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσελκύσει κοινό από όλους τους τομείς της οικονομίας με ομιλητές διεθνούς βεληνεκούς, καταξιωμένους στο είδος τους, ιδρυτές καινοτόμων επιχειρήσεων, στελέχη κολοσσών επιχειρήσεων και προσωπικότητες του επιχειρείν που σπάνια έχει την δυνατότητα κάποιος να τους παρακολουθήσει και μάλιστα στο ίδιο συνέδριο, με ομιλίες που θα εμπνεύσουν κάθε άνθρωπο που επιχειρεί ή σκέφτεται να επιχειρήσει!

Οργανώθηκε με μεγάλη προσοχή ώστε να είναι αφενός προσιτό οικονομικά σε όλους για να μην εξαιρεί κανέναν αφετέρου να διατηρήσει την ποιότητα εφάμιλλη των μεγάλων συνεδρίων του Εξωτερικού! Όμως, το INNECO δεν αποτελεί απλά ένα συνέδριο σαν όλα τα άλλα, αλλά ένα πολύ-συνέδριο. Για πρώτη φορά επιχειρείται η αγαστή συνύπαρξη ενός κλασικού Συνεδρίου, μιας Έκθεσης, ενός Διαγωνισμού business plan και ενός Επιστημονικού Συνεδρίου!!!

Το κλασικό Συνέδριο θα αποτελείται από εξειδικευμένες ομιλίες μεγάλων προσωπικοτήτων του χώρου τους και άκρως ενδιαφέροντα σεμινάρια και εργαστήρια (workshops) από αναγνωρισμένους coaches και trainers.

Στην Έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας θα εκτίθενται καινοτόμα προϊόντα, πατέντες και ερευνητικά μοντέλα από όλο τον κόσμο με σκοπό την προσέλκυση κεφαλαίων και επίδοξων επενδυτών με δωρεάν είσοδο για όλο το κοινό.

Ο Διαγωνισμού business plan προτρέπει τους νέους με ιδιαίτερες επιχειρηματικές ιδέες να την παρουσιάσουν και όλα τα χρήματα που θα συλλεχθούν από τις συμμετοχές θα επιστρέψουν ως 1ο βραβείο στο καλύτερο επιχειρηματικό σχέδιο μετά από αξιοκρατική αξιολόγηση.

Το επιστημονικό – ερευνητικό Συνέδριο προτρέπει μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιου διδάκτορες Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρουσιάσουν τις επιστημονικές τους διατριβές και τα ερευνητικά αποτελέσματα είτε σε μορφή abstract είτε σε μορφή άρθρου με σκοπό να δημοσιευθεί σε έντυπο του INNECO αλλά και έπειτα από αξιολόγηση σε αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά.

Σε ποιους απευθύνεται
 • Σε νέους και νέες επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, που πρόσφατα έκαναν έναρξη επιχειρηματικής ή άλλης επαγγελματικής δραστηριότητας και κάνουν τα πρώτα βήματα τους στον επιχειρηματικό / επαγγελματικό στίβο
 • Σε γόνους επιχειρηματιών που θέλουν να προωθήσουν περισσότερο τις οικογενειακές επιχειρήσεις τους στο σύγχρονο περιβάλλον της εποχής μας
 • Σε στελέχη επιχειρήσεων με περεταίρω βλέψεις
 • Στους υπάρχοντες επιχειρηματίες που με την πείρα και τις γνώσεις τους μπορούν να συνδράμουν στην ορθότερη καθοδήγηση των νέων σε ασφαλείς επιχειρηματικές οδούς και να παντρέψουν την εμπειρία τους με την δυναμική και την όρεξη των νεότερων για την υλοποίηση φρέσκων και καινοτόμων ιδεών σε ένα εύπλαστο επιχειρηματικό περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται
 • Στους νέους και τις νέες εν δυνάμει επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να χτίσουν ένα υγειές και βιώσιμο περιβάλλον πριν αρχίσουν την δραστηριότητα τους
 • Στελέχη βιομηχανιών
 • Επενδυτές (angels, funds κλπ)
 • Στελέχη τραπεζών
 • Traders
 • Στελέχη συμβουλευτικών εταιρειών
 • Ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, ερευνητές, φοιτητές
 • Μέλη επιμελητηρίων και συνδέσμων
 • Σε τελειόφοιτους φοιτητές με συναφή αντικείμενα σπουδών
 • Σε άτομα που θέλουν να διευρύνουν το πεδίο γνώσεων τους και να αναπτύξουν τις επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές τους
 • Σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που του αρέσει η εξωστρέφεια και οι κοινωνικές συναναστροφές
Γιατί να συμμετέχετε

Το συνέδριο θα αποτελέσει την πιο δυναμική συνάντηση του χώρου της επιχειρηματικότητας, με συνακόλουθα οφέλη την ανάπτυξη τεχνογνωσίας και καινοτομίας, τη στοχευμένη ενημέρωση, την προσέλκυση κεφαλαίων, την ενίσχυση της δικτύωσης των συμμετεχόντων μα πάνω απ όλα την προώθηση και το χτίσιμο Ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Σ αυτό το συνέδριο το Δεκέμβριο χτυπάει η καρδία της Ευρώπης και θα είναι στο μέσο των εν γένει εξελίξεων του διεθνούς επιχειρηματικού γίγνεσθαι με οφέλη την επιχειρηματική εξωστρέφεια και την ενθάρρυνση της καινοτομίας και της τεχνολογίας, την προώθηση της έρευνας και της επιχειρηματικότητας εφάμιλλο των μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, βάζοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο επιχειρηματικό μέλλον στη ζωή μας.

Εσύ θα λείπεις από ένα τέτοιο μοναδικό γεγονός;

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

 • Να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες και τις εξελίξεις στον κλάδο του επιχειρείν πανευρωπαϊκά και παγκόσμια
 • Να συζητήσουν με τους ειδικούς ζητήματα αγορών, καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και διαμόρφωσης πολιτικής, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη τα νέα οικονομικά δεδομένα εν καιρώ κρίσης σε μια Ευρώπη που συνεχώς αλλάζει
 • Να εισηγηθούν ιδέες και σκέψεις για τις απαιτούμενες αλλαγές και τον τρόπο εφαρμογής τους
 • Να δικτυωθούν και να προσεγγίσουν πιθανούς συνεργάτες
 • Να προσελκύσουν κεφάλαια για τις επιχειρήσεις τους
 • Να «χτίσουν» τις απαραίτητες συνέργειες που θα γίνουν αρωγός στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων
 • Να αξιοποιήσουν το αποτελεσματικό business networking που διασφαλίζεται από τη μαζική παρουσία όλων των ενδιαφερομένων μερών, από τον προμηθευτή λύσεων & υπηρεσιών στον τελικό χρήστη

Από την πλευρά τους οι χορηγοί θα έχουν την ευκαιρία να

 • Τοποθετηθούν προνομιακά στη διεθνή συνάντηση κύρους για την επιχειρηματικότητας
 • Εισηγηθούν ιδέες και προτάσεις και επηρεάζουν θετικά τη διαμόρφωση των αλλαγών
 • Διευρύνουν το δίκτυο πιθανών συνεργατών
 • Να διαφημιστούν σε ένα μεγάλο γεγονός που θα είναι στραμμένα τα βλέμματα όλης της Ευρώπης

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ INNECO 2016

Ο κάθε συμμετέχον με οποιαδήποτε ιδιότητα (διοργανωτής, εθελοντής, σύνεδρος, επισκέπτης, ομιλητής, συνεργάτης κ.λπ.) οφείλει να έχει διαβάσει και να τηρεί τους όρους του συνεδρίου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου inneco.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που συλλέγονται, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση των σκοπών της εγγραφής σας στο Συνέδριο. Σε καμία περίπτωση δεν πωλούνται, ενοικιάζονται ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο διαβιβάζονται ή/και κοινοποιούνται σε τρίτους, η δε επεξεργασία και διαχείρισή τους υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Kατ’ εξαίρεση μπορεί να γνωστοποιηθούν προσωπικές πληροφορίες στις εξής περιπτώσεις:

 • Εάν υφίσταται ρητή συγκατάθεση του προσώπου για την καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών του στοιχείων
 • Η δημοσιοποίηση γίνεται προς τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε και μόνο μέχρι του βαθμού που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας από μέρους μας
 • Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή

H εταιρεία διοργάνωσης  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις που υπάρχουν, και επιφυλάσσεται του δικαιώματος να προβαίνει σε αλλαγές του δικτυακού τόπου οποτεδήποτε κρίνει αυτό απαραίτητο χωρίς προειδοποίηση. Η εταιρεία διοργάνωσης δεν φέρει ευθύνη σε καμία περίπτωση για τυχόν ζημίες που προκύψουν από οποιουδήποτε είδους χρήση του δικτυακού τόπου inneco.gr και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν.

Ειδικότερα, η εταιρεία διοργάνωσης  δεν ευθύνεται για τυχόν ειδικές, έμμεσες, συνακόλουθες ή περιστασιακές, θετικές ή αποθετικές ζημίες από επίσκεψη στον δικτυακό της τόπο ή/και από χρήση των υπηρεσιών της, ή των πληροφοριών που περιέχονται στο inneco.gr. Η  εταιρεία διοργάνωσης δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) ή που αναφέρονται στον δικτυακό τόπο inneco.gr. H επίσκεψη στο inneco.gr αποτελεί για τους επισκέπτες ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων και η χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας διοργάνωσης και προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή και των παρακάτω όρων χρήσης υπηρεσιών.

H εταιρεία διοργάνωσης θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα λοιπά στοιχεία, που παρέχει η ίδια στον δικτυακό τόπο της είναι ορθά και πλήρη, αλλά δεν εγγυάται και απεκδύεται κάθε ρητής ή σιωπηρής ευθύνης και έναντι τρίτων συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης ως προς ενδεχόμενα περαιτέρω λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις δεδομένου και του ότι η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών μπορεί να είναι συνεχής και οι δημοσιευόμενες πληροφορίες ενδέχεται να μην ανανεώνονται καθημερινά.

Η εταιρεία διοργάνωσης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται σχετικά με την νομιμότητα, εγκυρότητα, ακρίβεια, ορθότητα, ποιότητα, σταθερότητα, ή επικαιρότητα, καταλληλότητα, ή εμπορευσιμότητα για οποιοδήποτε σκοπό οποιουδήποτε μέρους ή του συνόλου των πληροφοριών που παρέχονται από τον δικτυακό τόπο της, λειτουργίας και χρήσης οποιασδήποτε υπηρεσίας του δικτυακού τόπου inneco.gr.

Η εταιρεία διοργάνωσης δεν φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια οποιασδήποτε πληροφορίας οποιουδήποτε είδους που αποστέλλεται στον ή μέσω του δικτυακού της τόπου. Σε καμία περίπτωση η εταιρεία διοργάνωσης δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε ειδική, άμεση, έμμεση, ποινική, δευτερογενή ζημία ή οποιεσδήποτε ζημίες γενικώς, απορρέουσες από απώλεια χρήσης, στοιχείων ή κερδών, ανεξαρτήτως αιτίας ή τρόπου, που προέρχεται από ή σε σχέση με την χρήση ή εκτέλεση λογισμικού, παροχή ή ανεπάρκεια παροχής υπηρεσιών, την πρόσβασή σας ή την μη ικανότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες, ή την δική σας χρήση και στήριξη σε πληροφορίες διαθέσιμες σε αυτές τις υπηρεσίες, περιλαμβανομένης οποιασδήποτε δευτερογενής, ειδικής, ή παρόμοιας ζημίας.

Οι πληροφορίες στις οποίες έχετε πρόσβαση ή τις οποίες λαμβάνετε ως χρήστες-μέλη κάνοντας χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του δικτυακού τόπου inneco.gr εφόσον αποστέλλονται, ή ταχυδρομούνται από άλλους χρήστες-μέλη ή από τρίτους, οι πληροφορίες αυτές δεν επαληθεύονται, ούτε ελέγχονται, εξετάζονται ή επικυρώνονται από την  εταιρεία διοργάνωσης.

Η εταιρεία διοργάνωσης  δεν εξασφαλίζει ούτε εγγυάται ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα ή πληροφορία στον δικτυακό αυτό τόπο θα είναι ελεύθερα από ιούς, ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό στοιχείο με καταστροφικές δυνατότητες για το λειτουργικό σύστημα του προσωπικού υπολογιστή σας. Είναι αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη να απομονώσει λογισμικό και αρχείο πληροφοριών (files), να εφαρμόσει «αντι-μολυντικό» λογισμικό και με δικό του τρόπο να διασφαλίσει ότι το λογισμικό που χρησιμοποιεί καθώς και τα αρχεία πληροφοριών (files), αν μολυνθούν δεν θα καταστρέψουν τις πληροφορίες ή το σύστημά του. H εταιρεία διοργάνωσης  αποθηκεύει πληροφορίες (γνωστές με τον όρο «cookies») στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε τον Δικτυακό τόπο inneco.gr. Τα cookies διευκολύνουν τον χρήστη που επισκέπτεται τον Δικτυακό τόπο και δίνουν την δυνατότητα στην εταιρεία διοργάνωσης  να παρέχει καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών. Για παράδειγμα, χάριν των cookies, δεν χρειάζεται ο χρήστης να επανεισάγει τα στοιχεία του κάθε φορά που επισκέπτεται τον Δικτυακό τόπο και επιτρέπει στην εταιρεία διοργάνωσης να παρουσιάζει διαφημίσεις και περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα κάθε χρήστη ξεχωριστά. Εάν ο χρήστης το επιθυμεί, μπορεί να σβήσει ή να απενεργοποιήσει τα cookies.

Οι οθόνες βοήθειας ή το εγχειρίδιο της υπηρεσίας υποδεικνύουν στο χρήστη πώς να το κάνει. Ωστόσο, μερικές υπηρεσίες της  εταιρείας διοργάνωσης ενδέχεται να μην λειτουργούν εάν o χρήστης ρυθμίσει το browser κατά τρόπο τέτοιο που να μην δέχεται cookies.

Η εταιρεία διοργάνωσης  διατηρεί το δικαίωμα και την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια: (α) να πραγματοποιήσει βελτιώσεις ή/και τροποποιήσεις σε κάθε υπηρεσία ή/και λογισμικό που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, περιλαμβάνοντας όχι αποκλειστικά αλλαγή ή διαγραφή ονομάτων χρηστών (username) και κωδικών πρόσβασης (password), (β) να παύσει την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας ή/και λογισμικού και να απέχει από την δημοσίευση στον δικτυακό τόπο της και να διαγράφει από αυτόν οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό παρέχεται ή τοποθετείται από χρήστη, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά για λόγους λειτουργικότητας, ασφάλειας ή άλλους αναγκαίους λόγους, (γ) να χρησιμοποιήσει τις προτάσεις ή πληροφορίες που διατίθενται από χρήστες-μέλη με όποιο τρόπο κρίνει κατάλληλο στα νόμιμα πλαίσια χρήσης (όπως στην περίπτωση προστασίας προσωπικών δεδομένων).

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρεία διοργάνωσης  μέσω του διαδικτυακού τόπου inneco.gr είναι δωρεάν. Εάν καταθέσετε αίτηση για την συμμετοχή στις Υπηρεσίες, δεσμεύεστε να καταθέσετε το αντίτιμο συμμετοχής, εφόσον η αίτησή σας γίνει αποδεκτή και η συγκεκριμένη Υπηρεσία προϋποθέτει την καταβολή αντιτίμου.

Η εταιρεία διοργάνωσης  δικαιούται οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση, να διακόψει ή να αναστείλει την παροχή των υπηρεσιών αυτών, ή να μεταβάλει την φύση και το περιεχόμενό τους. Επίσης, η παροχή των υπηρεσιών αυτών ενδέχεται να διακοπεί, να ανασταλεί ή να δυσχερανθεί είτε μόνιμα είτε προσωρινά συνεπεία γεγονότων εκτός του ελέγχου ή ανεξαρτήτως της βουλήσεως της εταιρείας διοργάνωσης . Η εταιρεία διοργάνωσης  δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε σχετική ζημία των χρηστών που επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο inneco.gr.

Tα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (α) επί μέρους περιεχομένου του δικτυακού τόπου περιεχομένου του δικτυακού τόπου και (β) επί του δικτυακού τόπου και επί του σχετικού διακριτικού τίτλου, είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου εκδότη.

Όταν το αντίτιμο συμμετοχής αλλάζει  ανακοινώνεται αυτόματα στην Ιστοσελίδα μας. Για την καταβολή του αντιτίμου χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τραπεζικών ιδρυμάτων ή άλλων παρόχων πληρωμών, όπως το Paypal. Κάθε τραπεζικό ίδρυμα και πάροχος πληρωμών αποτελεί διαφορετικό νομικό πρόσωπο και ο Οργανισμός δεν είναι υπεύθυνος για την απόδοσή τους.

Τυχόν ακυρώσεις συμμετοχών πρέπει να γνωστοποιηθούν εγγράφως έως  και 30 ημερολογιακές μέρες μετά την εγγραφή σας ως Σύνεδρο, ειδάλλως σε περίπτωση μη έγκαιρης έγγραφης ακύρωσης,  το ποσό εγγραφής δεν επιστρέφεται. Επιστροφές χρημάτων που πιθανόν προκύψουν από ακυρώσεις, θα καταβάλλονται στους δικαιούχους δύο (2) μήνες μετά τη λήξη του συνεδρίου.