ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Συνεργάτες
Χορηγοί | Χορηγοί Επικοινωνίας | Φορείς

Ειδικές ευχαριστίες!

Ειδικές Ευχαριστίες

Η χορηγία στην Αρχαία Ελλάδα και κυρίως στην αθηναϊκή Δημοκρατία επείχε θέση τίτλου τιμής για τον χορηγό. Οι χορηγοί ήταν περήφανοι για την προσφορά τους, διότι έχαιραν της καθολικής αναγνώρισης των συμπολιτών τους, αυξάνοντας το κύρος τους στην κοινωνία μέσω της προσφοράς στην συλλογική και ισόνομη ανάπτυξη.

Χωρίς την χορηγία (δηλαδή την κάλυψη των εξόδων του αρχαίου χορού) πολλά από τα αριστουργήματα του Αρχαίου Πολιτισμού που σήμερα θαυμάζει όλος ο κόσμος, δεν θα είχαν την ευκαιρία να δημιουργηθούν.

Έτσι λοιπόν και στις μέρες μας, σε εξέλιξη της αρχαίας χορηγίας, χωρίς τους χορηγούς και τους συνεργαζόμενους φορείς δεν θα μπορούσε να λάβει «σάρκα και οστά» αυτό το γιγάντιο για τα δεδομένα της εποχής και της περιοχής εγχείρημα, το 1ο Διεθνές Συνέδριο του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας (ΝΕ), το INNECO 2016!

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους όσους υποστηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο αυτό το πολυ-συνέδριο που σκοπό έχει να δημιουργήσει την κινητήριο δύναμη στους νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Ελλάδας και όχι μόνο, να χτίσουν μια νέα επιχειρηματική κουλτούρα, βασισμένη στην συλλογική ανάπτυξη, τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη!