THE

Club NE

Ο μεγαλύτερος όμιλος νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα!

ΌμιλοςΝεανικής Επιχειρηματικότητας

www.clubne.com

Ο Όμιλος Νεανική Επιχειρηματικότητα «ΝΕ»αποτελεί το μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα στον τομέα του επιχειρείν. Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010 με έδρα την Θεσσαλονίκη και σύντομα βρήκε τεράστια απήχηση στο επιχειρηματικό κοινό της πόλης. Έκτοτε επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα, ενώ η δράση και η δυναμική του Ομίλου ΝΕ σύντομα άνοιξε τον δρόμο για τη δημιουργία παραρτημάτων στην Ευρώπη και την Αμερική.

Ο Όμιλος ΝΕ είναι μια μεγάλη ομάδα νέων ανθρώπων ηλικίας 18 έως 45 ετών. Η αποστολή του περιγράφεται μέσω των στόχων που έχουν τεθεί από την ίδρυση του σωματείου.

Στόχοι είναι:

 • Η επαγγελματική και επιχειρηματική δικτύωση
 • Η συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων
 • Η έμπρακτη αλληλοϋποστήριξη των μελών του
 • Η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας
 • Η άρτια εκπαίδευση επιχειρηματιών μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων υψηλού επιπέδου σε θέματα ηγετικών ικανοτήτων, διοίκησης, πωλήσεων, ανθρώπινου δυναμικού κ.ά.
 • Η επαφή και γνωριμία με μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού
 • Η ενδυνάμωση της «φωνής» των νέων που επιχειρούν
 • Η συνεργασία με παραγωγικούς φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα
 • Η ενημέρωση για προγράμματα ανάπτυξης που σχετίζονται με τη νέα επιχειρηματικότητα
 • Η δημιουργία διαλόγου με θεσμικούς φορείς για την επίτευξη καλύτερου περιβάλλοντος για την νέα επιχειρηματικότητα στο άμεσο μέλλον και την ίαση των όποιων παθογενειών παρουσιάζονται
 • Η προώθηση και ενίσχυση καινοτόμων επιχειρηματικών πλάνων
 • Η προώθηση της αυτοαπασχόλησης
 • Η προβολή του πολυσήμαντου αναπτυξιακού ρόλου της Θεσσαλονίκης ως ηγέτιδα των Βαλκανίων
 • Η προβολή της στρατηγικής οικονομικά θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη και το παγκόσμιο στερέωμα

Ο Όμιλος ΝΕ στηρίζεται στα μέλη του ως αυτοχρηματοδοτούμενο σωματείο και τα μέλη αποτελούν την πνοή και την ψυχή του.

Πάνω σε αυτούς τους πυλώνες δομείται ένα ευρωπαϊκού τύπου σωματείο που αποσκοπεί στην αναγνώριση της νέας γενιάς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, θέτοντας τον Όμιλο ΝΕ ως αναγνωρισμένο εκφραστή του μελλοντικού επιχειρείν.

Σε ποιους απευθύνεται; Ο Όμιλος ΝΕ απευθύνεται:

 • Σε νέους και νέες επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, που πρόσφατα έκαναν έναρξη επιχειρηματικής ή άλλης επαγγελματικής δραστηριότητας και κάνουν τα πρώτα βήματα τους στονεπιχειρηματικό/ επαγγελματικό στίβο
 • Σε γόνους επιχειρηματιών που θέλουν να προωθήσουν περισσότερο τις οικογενειακές επιχειρήσεις τους στο σύγχρονο περιβάλλον της εποχής μας
 • Σε στελέχη επιχειρήσεων με περεταίρω βλέψεις
 • Στους υπάρχοντες επιχειρηματίες που με την πείρα και τις γνώσεις τους μπορούν να συνδράμουν στην ορθότερη καθοδήγηση των νέων σε ασφαλείς επιχειρηματικές οδούς και να παντρέψουν την εμπειρία τους με την δυναμική και την όρεξη των νεότερων για την υλοποίηση φρέσκων και καινοτόμων ιδεών σε ένα εύπλαστο επιχειρηματικό περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται
 • Στους νέους και τις νέες εν δυνάμει επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να χτίσουν ένα υγειές και βιώσιμο περιβάλλον πριν αρχίσουν την δραστηριότητα τους
 • Σε τελειόφοιτους φοιτητές με συναφή αντικείμενα σπουδών

 


http://www.inneco.gr/wp-content/uploads/2016/03/ne_official-logo-copy.png

VISIT CLUBNE.COM

 • Χαιρετισμός Προέδρου
Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητά 10425476_10204216984558515_450340687142525590_nμέλη , φίλες και φίλοι του ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ, τον Ιούνιο του 2010 γεννήθηκε ο ΝΕ, ένα όραμα που έγινε απτή πραγματικότητα.

Όταν ξεκινούσαμε αυτή την προσπάθεια, είχαμε επίγνωση της δυσκολίας και του μεγέθους του εγχειρήματος που επρόκειτο να υλοποιήσουμε. Όλοι ξέρουμε πως ζούμε σε χαλεπούς καιρούς εν μέσω μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, σε ένα εχθρικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις και γενικότερα το επιχειρείν, καθημερινά μπαίνουν λουκέτα σε επιχειρήσεις, με την ανεργία να καλπάζει, την αγορά να συρρικνώνεται συνεχώς, σε μια χώρα με μηδενική ανάπτυξη, σε μια αγορά χωρίς κεφάλαια και ρευστότητα όπου όσοι επιχειρούν μένουν αβοήθητοι στις διαθέσεις ενός ευμετάβλητου οικονομικού περιβάλλοντος, ενός «λεβιάθαν» που καταπίνει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο όνομα του κέρδους και του κεφαλαίου, αλλά και όσοι γενναίοι αντιστέκονται σθεναρά ζουν στην αβεβαιότητα για το αύριο.
Έτσι λοιπόν επιλέξαμε σκοπίμως μια τέτοια στιγμή, σε ένα τέτοιο περιβάλλον να δημιουργήσουμε το πρώτο σωματείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ώστε να αντισταθούμε στην κρίση και να τείνουμε μια χείρα βοηθείας σε όλους όσους επιχειρούν ή θέλουν να επιχειρήσουν και να δώσουμε έτσι μια λύση παραπάνω.

Μέσα από τη δικτύωση λοιπόν των μελών, την ανάδειξη των προβλημάτων του επιχειρείν, την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών, δημιουργήθηκε ένας κοινός τόπος συνάντησης νέων επιχειρηματιών, βοηθώντας στη δημιουργία ενός ικανού και δυναμικού δικτύου για τη συλλογική ενδυνάμωση του επιχειρείν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκοπός είναι να παντρέψουμε την πείρα των μεγαλυτέρων με την όρεξη και την φρεσκάδα των νεωτέρων γιατί σήμερα μόνο η «ισχύς εν τη ενώσει» μπορεί να φέρει απτά αποτελέσματα.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας προτρέψω να γίνετε μέλη στο σωματείο μας και αρωγοί στην προσπάθεια μας, γιατί η ψυχή και η φωνή του ΝΕ είναι τα μέλη του. Ελάτε λοιπόν να στηρίξουμε το επιχειρείν και να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο που θα ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία!

Εσείς μας στηρίζετε, για αυτό προχωράμε!!!

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Σταυρόπουλος